Möt våra partners, del 91: Leksand Resort

VAD HADE DU FÖR DIG SOMMAREN 1984?

Det börjar kännas länge sedan, eller hur? Det har hänt en hel del. Och du har säkerligen utvecklats mycket sedan dess. Det har vi också. Sedan starten har vi förvandlat Leksand Sommarland från en lite galen dröm till en av Sveriges mest populära familjeresorter. För tre år sedan bildades Leksand Resort av Leksand Strand och Leksand Sommarland. Vår fyrstjärniga camping har 222 stugor och 400 campingplatser. Och det blir hela tiden större. Besöksnäringen är en snabbt växande bransch och en mycket spännande sådan. Till Leksand Resort kommer företag, arbetsgrupper, konferenser lika väl som sommarlovsfirande familjer. Vi har boende och aktiviteter som passar både stora och små. Inför förra säsongen byggdes två höghöjdsbanor på Sommarland, en för barn och en för vuxna, samt en häftig äventyrsgolfbana på campingen. Det har också tillkommit en 310 meter lång zipline. Med den far du fram 20 meter ovanför vårt vattenland. Inför i sommar byggs en ny speedslide på Sommarland och poolerna blir varmare. Vi vill hela tiden skapa fler anledningar för människor att besöka Dalarna. Det är tjänar vi alla på, som bor och verkar här. Liksom vi tjänar på ett starkt nätverk och ett levande näringsliv. Det är därför vi samarbetar med Dalarna Business.

Vill du veta mer? Kontakta oss på 0247-138 00 eller leksandresort.se.

2017-05-17T15:47:45+02:00 maj 7, 2016|