Evenemang 2023-02-17T09:08:01+01:00

Evenemang

Ledarskapsdagen

 •  

  Årets Ledarskapsdag passar alla företag, stora som små. En kanondag för inspiration, kunskap och nytänk för att ta dig och din omgivning framåt i vår föränderliga värld.

  Johan Söderström och Tobias Hansson, Hitachi Energy –
  Ledarskapet i det globala företaget

  Johan Söderström, Europachef och Tobias Hansson, Sverigechef, har båda två bred erfarenhet av att leda globala, mångkulturella team från hemmaplan i Sverige och från andra länder, men även lokala team runt om i världen. De kommer att dela med sig av sina unika ledarskapsresor ur olika perspektiv. Hitachi Energy har de senaste åren bytt ägare och är i ständig förändring och utveckling. Hur bygger man teamkänsla tillsammans när man knappt har träffats i verkligheten? Hur är det att vara ledare i ett globalt företag som arbetar lokalt?

  Karin Torneklint – Att bygga ett lag med individen i centrum

  Karin Torneklint är tidigare förbundskapten för Svenska Friidrottslandslaget, fystränare för innebandyklubben IBF Faluns herr och damlag samt tränare för Susanna och Jenny Kallur. Idag är Karin sportchef för Svenska Bandyförbundet och även generalsekreterare för nätverket EPOS, där bland andra Djurgårdens IF, IFK Göteborg, Malmö Redhawks och Svenska Skidförbundet är med för att dela erfarenheter och utvecklas. Under detta seminarium kommer Karin att inspirera er genom att berätta om sina upplevelser och om sin syn på ledarskap. Ni kommer att få höra om höjdpunkter i hennes karriär och om vad hon värderar högt i ledarskapet utifrån sina olika roller.

  Ami Hemviken – Konsten att bygga tillit och se effekterna av det positiva

  Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom kommunikation, beteenden och ledarskap som utsågs till årets talare 2017. Hon är en underhållande beteendevetare som lyfter och inspirerar sin publik. Hennes energi smittar av sig och hon ger åhörarna en maximal upplevelse vilket skapar resultat.

  Med ett stort mått av humor och massor av energi delar Ami Hemviken med sig av sina kunskaper. Hon brinner för ämnet och för att skapa förändring hos dem hon möter. Kom och lyssna till Ami Hemviken, det kommer garanterat ge dig nya perspektiv, motivation och ett gott skratt.

  PROGRAM 4 april
  11.30 Mingellunch och nätverkande
  12.45 Seminarier
  17.00 Avslut

  Moderator: Peter Karlsson, Norkay AB

  Anmälan senast 27 mars.
  Partnerpris: 249 kr exkl moms. Är du inte redan partner – bli det idag! Icke partners betalar: 495kr exkl. moms.

  VARMT VÄLKOMNA!

   
 • Ludvika

 • 4 april, 2023

 • 11:30


VÄLKOMMEN TILL VÅRTRÄFFEN


 • För dig som är Partner till Dalarna Business
  INSPIRERAS! – INSPIRERA! – NÄTVERKA!

  Missa inte vår årliga vårträff för partners där du kan nätverka och utveckla dina affärer. Här får du möjlighet att både knyta nya kontakter och att låta dig inspireras till nya idéer! I år kommer vi att vara på Carl Larsson-gården i vackra Sundborn. Här kommer du få en upplevelse när vi får oss en titt i Carl och Karin Larssons inspirerande hem. Carl Larsson-gården vann i år utmärkelsen ”Årets Destination” utsedd av ELLE Deco Design Awards 2023 med motiveringen ”En plats som ända sedan förra sekelskiftet inspirerat långt utanför Sveriges gränser och som fortsätter att påverka design, inredning och trädgårdar. Nytänkande satsningar gör att ännu en generation fått upp ögonen för denna kulturskatt, nya perspektiv växer fram och ger fler lager till historien”.

  Toyota erbjuder provkörning av bilar till och från Sundborn. Vi samlas för kaffe och liten smörgås, hos Toyota i Borlänge eller på Ingarvet i Falun – ni väljer vad som passar er bäst. På Carl Larsson-gården nätverkar vi, blir bjudna på inspirerande företagspresentationer och på Karins berömda grönsakssoppa.

  Datum: Måndag 29 maj
  Samling kl 14.00 hos Toyota i Borlänge samt kl. 14.15 i Falun. Det går också bra att själv ansluta till Carl Larsson-gården kl 15.10. Vi avslutar ca kl. 20.00 och kör hem bilarna därefter.

  Pris: Koppar-, brons- och silverpartners har en plats kostnadsfri. Guldpartners har två platser och våra huvudpartners fyra kostnadsfria platser. Extraplats går att köpa till för 295:-/person exkl. moms och sker i mån av plats.

  Sista anmälningsdag är måndag 22 maj. Det finns ett begränsat antal platser. Önskar du specialkost meddelas det i samband med anmälan.

  Är du inte redan Partner? Bli det idag!

  Välkommen!

  VÅRTRÄFFEN SKER I SAMARBETE MED:

 • Carl Larsson-gården

 • 29 maj, 2023

 • 15:10


Commercial Breakfast

För dig som är Partner är Commercial Breakfast kostnadsfritt.
Är du inte redan Partner? - Bli det idag, klicka här.

    2023

    • fredag 31 mars – Borlänge
     Frukostvärd: M Bilar Group
     Presentation: Bergeå Kem & Vattentvätt

     Boka här!
    • fredag 28 april – Falun
     Frukostvärd: EY
     Presentation: Dalarnas Idrottsförbund

    • fredag 26 maj – Borlänge
     Frukostvärd: IKEA
     Presentation: Norkay

    • fredag 29 september – Falun
     Frukostvärd: Zacco

    Se bilder från Commercial Breakfast.

    Är Ni intresserade av att vara frukostvärd alternativt ha en presentation? Läs mer.

    db_stor
    bonnier_news_logo_svart_1_rad