Möt våra partners, del 85 LearningMiles

Vad är det som håller på att hända?

Du som driver eller leder företag har säkert märkt att dina kunder beter sig annorlunda än de gjorde förut. Kanske ser du också att det ideligen dyker upp nya konkurrenter. Även dina medarbetare är annorlunda. De gillar dialog och vill känna ett sammanhang och en mening med sitt jobb.

Vi har så många nya valmöjligheter nuförtiden. Digitala tjänster dyker ständigt upp, som gör vår värld både enklare och mindre. Det är inte lätt att nå oss med vanlig reklam längre. Vi gör det vi vill göra, på våra egna villkor.

LearningMiles arbetar med kundförståelse, förändringskultur och ledarskap. Vi hjälper företag och organisationer att förstå och hitta sina kunder i en föränderlig värld. Vi arbetar nära den senaste forskningen kring lärande i organisationer samt ny individualism och mobilitet. Vi vill hela tiden ta del av ny kunskap och vad som händer i Dalarnas näringsliv. Därför samarbetar vi med Dalarna Business.

Vi vill veta mer om hur din omvärld förändras. Du hittar oss på learningmiles.se eller på vårt kontor i Falun.

2017-05-17T15:41:33+02:00 December 12, 2015|