Program kortseminarier 2018-10-08T13:36:59+02:00

Programmet uppdateras löpande

15.00-15.25 15.40-16.05 16.20-16.45 16.50
Ericsson Consumer and Industry Lab "Kreativa maskiner – Hur kommer AI att påverka framtidens arbetsliv?"
- Rebecka Cedering Ångström
This is Betty "Lyssna till ett spännande seminarium där kundresan står i fokus. Idag interagerar kunder med företag på fler sätt än någonsin och gör en ”kundresa”. Seminariet tar upp frågor som hur man kan förbättra processen genom att kartlägga kundens resa och få en bättre förståelse för vilka behov och känslor som styr. Lär dig också mer om varför det är viktigt att använda kundresan som en del av arbetet med att förbättra kundupplevelsen."
- Camilla Lif
DT/MittMedia "I ett medielandskap där bruset ökar behöver man hitta sin målgrupp få att lyckas nå ut med sitt budskap. Vad behöver man tänka på, vilka medier ska man satsa på och vilka kanaler funkar bäst för dig? Efter att ha lyssnat till seminariet kommer du ha fått en bättre bild av det!”
- Malin Pedersen
Å
t
e
r
s
a
m
l
i
n
g

S
t
o
r
a 

S
a
l
e
n

Fiskarhedenvillan ”En stark digital närvaro är skillnaden på att leva eller att dö. En genomtänkt strategi som implementeras på rätt sätt gör din digitala närvaro till en leadsmaskin.”
- Patrik Andersson
Swedbank ”Den digitala banken. Vi berättar om den digitala utvecklingen i samhället och banken generellt."
- Kirsi Sääf
Paloma "Våra erfarenheter av SAAS (Software as a service) Eller hur du bygger en digital abonnemangstjänst.
I över tio år har vi arbetat med vår SAAS tjänst Paloma. Vi delar med oss av våra misstag, erfarenhet och de framgångar vi haft."
- Camilla Carlgren
Tension "Rekrytera nya generationen via spel och gamification. Exempel på hur gamification kan öka din attraktionsnivå som arbetsgivare i en digital värld."
- Magnus Björkman
Office IT-Partner "Digitaliseringsresan, så har andra företag gjort sin resa. Två exempel på hur ett litet och ett större företag har valt att arbeta med digitalisering."
- Andre Lunneborg
F7 "Företagaren Mikael Sundström berättar hur han genom hjälp av F7:s digitala strateg Dennis Hettema effektiviserat sin verksamhet med digitala hjälpmedel."
- Mikael Sundström
Acando "Imorgon är idag. Ta del av ett intressant framtidsspaning med Fredrik från Acando som föreläst om digitalisering i över tio år. Seminariet tar upp frågor kring ny teknik som för många kan kännas som science fiction och tittar närmare på hur den påverkar oss som individer och våra företags affärer."
- Fredrik Hoel
Göthes "Digitala låssystem - framtiden är redan här. Ett seminarium om hur du kan höja säkerheten på din fastighet och samtidigt minska kostnaderna med hjälp av digitalisering."
- Lars Brandt
Falun Borlänge Regionen/Arbetsmarknadskunskap "Framtidsninja eller emojitolk – vem anställer du om fem år?"
- Pierre Mörck, Malin Bodin och Ingrid Saksvik
Från Mora till Hokkaido, Japan "Så jobbar Morakniv över hela världen med sitt varumärke via sociala medier. Du får en inblick i hur vi jobbar med content, ambassadörer, influencers etc samt vikten av att involvera hela företaget och vår kultur i marknadsföringen för att skapa trovärdighet och genuinitet."
- Björn Åkerblom
Norkay "Hur får du dina medarbetare och kunder att stötta förändring och innovation?"
- Peter Karlsson
TriaTech "Digital PT gör andra bättre! Hur kan den hjälpa dig med digitaliseringsresan? Digital PT hjälper företaget att nå medarbetarens, avdelningens och verksamhetens mål."
- Mika Toivanen

Utställare

Dalarna Science Park • Swedbank • Upphandlingsdialog Dalarna