Partners 2024-01-31T09:28:45+01:00

Bli partner

Är du nyfiken på vad det innebär att vara en del av Dalarna Business partnernätverk? Läs mer här om våra partnerpaket och vilken nytta just ni kan ha av att bli partners till Dalarna Business.

Var med och skapa framtiden i Dalarna – bli partner till Dalarna Business. Samtidigt får ni tillgång till Dalarnas affärsnätverk.

Vi på Dalarna Business arrangerar olika slags nätverksträffar, Commercial Breakfast i Falun/Borlänge en gång i månaden, seminarier samt Stjärngalan. På Stjärngalan delar vi ut Stjärnan till företag och företagare som på ett eller annat sätt har utmärkt sig och som vi vill inspirera och lyfta fram som goda exempel på att man kan lyckas.

Det är tack vare våra partners som vi kan erbjuda all kunskap, alla möten och givetvis också Stjärngalan – Dalarnas största företagarfest. Sådan frikostighet ska löna sig. Därför får man som partner ta del av våra innehållsrika partnerpaket. Allt från exponering i vår marknadsföring till platser och biljetter till partnerträffar, seminarier och rabatt på biljetter till Stjärngalan. Vi har olika nivåer på partnerskap och ju högre nivå du väljer desto mer synlighet. Många som valt den högre nivån är där tack vare att de löpande syns i olika sammanhang utan egen insats.

Partnerskapet

Liten insats som ger massor tillbaka
Tror du på ett ökat företagande om framtidsfaktor i Dalarna? Tror du på nytta som inspiration och mötet som en affärsmöjlighet? Då är det ingen tvekan. Det är ju som bekant bättre att vara med, än att stå utanför.

För att göra det enkelt har vi gjort olika paket för att passa behov och budget. Det finns skäl att närvara vid våra seminarier och nätverksträffar för att knyta nya affärskontakter.
Hör gärna av dig till någon av oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns till fler och bättre affärer.

Malin Croner, 070-550 94 50
malin.croner@dalarnabusiness.se

Stefan Wirgell, 070-698 02 48
stefan.wirgell@dalarnabusiness.se

HUVUDPARTNERS