Evenemang 2023-04-03T09:18:59+02:00

Evenemang

VÄLKOMMEN TILL VÅRTRÄFFEN

 • För dig som är Partner till Dalarna Business
  INSPIRERAS! – INSPIRERA! – NÄTVERKA!


  Missa inte vår årliga vårträff för partners där du kan nätverka och utveckla dina affärer. Här får du möjlighet att både knyta nya kontakter och att låta dig inspireras till nya idéer! I år kommer vi att vara på Carl Larsson-gården i vackra Sundborn. Här kommer du få en upplevelse när vi får oss en titt i Carl och Karin Larssons inspirerande hem. Carl Larsson-gården vann i år utmärkelsen ”Årets Destination” utsedd av ELLE Deco Design Awards 2023 med motiveringen ”En plats som ända sedan förra sekelskiftet inspirerat långt utanför Sveriges gränser och som fortsätter att påverka design, inredning och trädgårdar. Nytänkande satsningar gör att ännu en generation fått upp ögonen för denna kulturskatt, nya perspektiv växer fram och ger fler lager till historien”.

  Toyota erbjuder provkörning av bilar till och från Sundborn. Vi samlas för kaffe och liten smörgås, hos Toyota i Borlänge eller på Ingarvet i Falun – ni väljer vad som passar er bäst. På Carl Larsson-gården nätverkar vi, blir bjudna på inspirerande företagspresentationer och på Karins berömda grönsakssoppa.

  Datum: Måndag 29 maj
  Samling kl 14.00 hos Toyota i Borlänge samt kl. 14.15 i Falun. Det går också bra att själv ansluta till Carl Larsson-gården kl 15.10. Vi avslutar ca kl. 20.00 och kör hem bilarna därefter.

  Pris: Koppar-, brons- och silverpartners har en plats kostnadsfri. Guldpartners har två platser och våra huvudpartners fyra kostnadsfria platser. Extraplats går att köpa till för 295:-/person exkl. moms och sker i mån av plats.
  Sista anmälningsdag är måndag 22 maj. Det finns ett begränsat antal platser. Önskar du specialkost meddelas det i samband med anmälan.

  Är du inte redan Partner? Bli det idag!

  Välkommen!

  VÅRTRÄFFEN SKER I SAMARBETE MED:

 • Carl Larsson-gården

 • 29 maj, 2023

 • 15:10


Commercial Breakfast

För dig som är Partner är Commercial Breakfast kostnadsfritt.
Är du inte redan Partner? - Bli det idag, klicka här.

    2023

    • fredag 29 september – Falun
     Frukostvärd: Zacco

    Se bilder från Commercial Breakfast.

    Är Ni intresserade av att vara frukostvärd alternativt ha en presentation? Läs mer.

    db_stor
    bonnier_news_logo_svart_1_rad