Evenemang 2018-12-05T08:49:31+00:00

Evenemang

Stjärngalan på Galaxen i Borlänge

 • DALARNAS STÖRSTA FÖRETAGARFEST!
  Dalaföretagare! Missa inte chansen till nya affärsmöjligheter på 2019 års upplaga av Stjärngalan. Under dagen har du möjlighet att mingla, låta dig inspireras av intressanta föreläsare och samtidigt utöka ditt affärsnätverk.

  Här har du chansen att höra Lotta Lyrå, VD på Clas Ohlson berätta hur hon ser på deras framtid. Eller vill du lyssna till Mats Sundstedt, VD på Feal AB, hur det gick till när de fick leverera alla alumiumramper till OS i Sydkorea. På plats finns även Malin Hedlund, VD Säters Snickerifabrik AB, som berättar om hur de bland annat specialanpassar dörrar och fönster till personer inom näringslivet som har särskilt behov av skydd i hemmet. Slutligen berättar Mats Årjes, VD på SkiStar AB, om bolagets spännande utveckling och hur framtiden ser ut när de också får tillgång till en rykande färsk flygplats.

  Förutom allt detta utlovar vi också en härlig galakväll med spännande prisutdelningar, lokalproducerad underhållning och en trerätters middag!

  Program

  • 13.30 – 14.15 Registrering, kaffe med kaka & affärsmingel
  • 14.15 – 17.00 Parallella Seminarier
  • 17.00 – 18.30 Affärsmingel
  • 18.30 – 22.30 Galamiddag
  • 22.30 – 00.30 Efterfest i Flying – barhäng, DJ & mingel

   

  Underhållningen sker i samarbete med Dalapop:
  Kvällens artister: Summer Kid, Tusse, Sticko Per Larsson och Nightshine

  Små saker att tänka på när ni bokar era biljetter: För er som vill utöka ert affärsnätverk även under middagen erbjuder vi möjligheten att välja spridda platser. Det innebär att ni kommer att bli placerade vid olika bord, med max 2 representanter från samma företag vid samma bord. Din anmälan är bindande, men biljett går att överlåtas till annan person.

  Specialkost, observera att detta gäller er med särskilda skäl, så som allergi, intolerans eller religiös åskådning. För er som går på diet gäller den för aftonen valda menyn, som vi hoppas faller er i smaken 🙂 Ange respektive medverkandes korrekta namn, epost samt ev. specialkost vid bokning då biljetten skickas direkt vid anmälan.
  Fakturering sker löpande, fakturan kommer till den mailadress ni angett i bokningen. Behöver ni pappersfaktura istället till annan postadress/ort? Öppna då inte mailet med fakturan, faktura i pappersform kommer med posten till den postadress/ort som ni angett.

  Biljettyper: Partners till Dalarna Business erhåller ett rabatterat pris. Är du inte redan partner – bli det idag! Fribiljett gäller för de nominerade. Man väljer om man önskar medverka under Seminarier samt Galamiddag, enbart Galamiddag eller enbart Seminarier. Om man bokat biljett till partnerpris men ej är partner kommer en kompletterande faktura att skickas i efterhand.

  OBS! Glöm inte att ladda ner er biljett (från mailet ”Bokningsbekräftelse, Stjärngalan 2019), skriva ut och ta med till Stjärngalan.
  Seminariernas upplägg är två parallella seminarier samtidigt i två olika omgångar. Du väljer på plats vilka du vill lyssna på.

  Sista anmälningsdag 21 januari 2019.

  Varmt välkomna!

 • Galaxen, Borlänge

 • 31 januari, 2019

 • 13:30

Commercial Breakfast

För dig som är Partner är Commercial Breakfast kostnadsfritt.
Är du inte redan Partner? - Bli det idag, klicka här.

  2019

  • fredag 22 februari – Borlänge
   Värd:
   Presentation:

  • fredag 29 mars – Falun
   Värd:
   Presentation:

  • onsdag 17 april – Borlänge
   Värd:
   Presentation:

  • fredag 24 maj – Falun
   Värd:
   Presentation:

  Se bilder från Commercial Breakfast.

  Är Ni intresserade av att vara frukostvärd alternativt ha en presentation? Läs mer.

  db_stor
  dt (1)